В управлінні транспорту Кропивницького розповіли, які проблеми вирішили протягом трьох місяців

Перегляди: 979

Протягом другого кварталу 2018 року управління розвитку транспорту і зв'язку міськради Кропивницького виконало десять доручень з 11 наданих.

Про це на апаратній нараді сьогодні, 30 липня, прозвітував керівник управління транспорту Олександр Вергун, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мова йшла про посилення контролю за протипожежною безпекою та санітарним станом на підприємствах, що здійснюють перевезення пасажирів по місту, роз'яснювальної роботи серед населення щодо монетизації пільг на проїзд, забезпечення функціонування громадського транспорту від час національної акції «Перша хвилина миру» та ходи, присвяченої перемозі над нацизмом.

Крім того, управління виконало доручення стосовно розробки маршрутів, на яких працюватимуть автобуси середньої місткості, придбані 2018 року за кошти міського бюджету з урахуванням побажань кропивничан, а також забезпечило підбір водіїв на ці маршрути.

Зокрема, автобуси курсуватимуть за такими маршрутами:

- №111а: мікрорайон Стара Балашівка, друга кінцева зупинка цього маршруту на мікрорайоні Озерна Балка біля магазину «Файно маркет». Маршрут сполучатиме з такими важливими елементами інфраструктури, як Критий ринок, автостанція №2, центральна частина міста;

- №46: селище Гірниче - Новомиколаївка (вул. Бобринецький шлях, Кропивницького -поліклініка №3 - вул. Шевченка - педагогічний університет - вул. Ельворті - вул. Левитського - вул. Короленка - вул. Краснокутського - вул. Братиславська до м’ясокомбінату «Ятрань»);

- №130: Катранівка - Лелеківка (вул. Генерала Родимцева - вул. Преображенська - дитяча обласна лікарня - вул. Кропивницького - поліклініка №3 - вул. Полтавська - автостанція №1 - вул. Короленка - Лелеківка).

Також управління розробило схема руху транспорту на час ремонту дорожнього покриття на Новомиколаївці та довело цю інформацію до містян, а також посилило контроль за фінансовою дисципліною кондукторів і водіїв КП «Електротранс».

З червня управління разом з представниками Укртрансбезпеки проводить перевірки приведення до належного санітарного стану маршрутних таксі.