ПриватБанк поновлює надання митних гарантій

Перегляди: 823

З 1 серпня 2018 року ПриватБанк поновить надання фінансових (митних) гарантій як гарант Державної фіскальної служби України.

Фінансова гарантія з боку ПриватБанку надасть можливість суб'єктам зовнішньоекономічної діяльності швидше та дешевше сплачувати митні платежі (мито, акциз та ПДВ), ніж альтернативні види гарантування, передбачені Митним кодексом.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Гарантуванню підлягають товари, що знаходяться в певному митному режимі.

Також ПриватБанк надає платіжні гарантії зі сплати розстроченого імпортного ПДВ під час ввезення на територію країни та поміщення у митний режим імпортного обладнання для власного виробництва.

Платність за фінансовими та гарантіям розстрочки сплати ПДВ встановлена згідно зі стандартною тарифною сіткою з інших видів банківських гарантій.

Для отримання гарантії клієнту необхідно подати заяву у Приват24/Послуги/Гарантії. Виберіть 1) «Гарантія виконання» та вкажіть «фінансова гарантія» - для фінансової або 2) «Гарантія платежу» - для гарантії сплати в розстрочку ПДВ.