Завдяки голові ОДА перевізник з Компаніївського району замінив маршрутку на автобус

Перегляди: 1566

Завдяки голові Кіровоградської ОДА Сергію Кузьменку перевізник замінив маленьку маршрутку на рейсі «Кропивницький – Червоновершка» на автобус.

Про це CBN повідомила редактор районної газети «Степовий край» Тетяна Дзеркаль.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У четвер, 26 липня, у редакцію районної газети прийшла місцева жителька Катерина Тимошенко і розповіла, що під час поїздки до лікарні на маршрутці «Кропивницький – Червоновершка» їй кілька разів ставало зле через задуху та велику кількість людей.

Після критичної публікації перевізник пішов на компроміс: чотири рази на тиждень пускав автобус, три – маршрутку на 16 місць.

Цей рейс – дуже популярний серед жителів району. Пенсіонери Червоновершки, Роздолля, Компаніївки та Мар’ївки мають право на пільговий проїзд. Компаніївська ОТГ та сільські ради платять за це чималі кошти. Перевізник отримує гарантований дохід. Але вже майже півроку замість автобуса знову почала їздити маршрутка, що викликало невдоволення людей.

Під час звіту голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка в CBN Тетяна Дзеркаль звернулася до нього за допомогою. Очільник області пообіцяв розібратися, додавши, що це питання дуже актуальне. Вже у понеділок вранці у редакцію районки знову завітала Катерина Тимошенко та повідомила, що перевізник замінив маршрутку автобусом.