Бійці з Кіровоградщини можуть пройти психологічну реабілітацію в українських санаторіях

Перегляди: 927

Учасники бойових дій можуть отримати безкоштовну психологічну реабілітацію в санаторіях України та у Кіровоградському обласному госпіталі для ветеранів війни.

Про це CBN розповіла начальник відділу з питань соцзахисту інвалідів, ветеранів департаменту соцзахисту населення ОДА Ганна Одарченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На відповідні заходи Кіровоградщина отримала 719 тисяч гривень. Можна отримати путівку на реабілітацію у санаторії «Орізонт» в Одеській області, «Токари» в Сумській області, «Мошногор'є» в Черкаській області та в обласний госпіталь для ветеранів війни. Три людини вже скористалися такою можливістю.

Щоб отримати путівку, треба звернутися до управління за місцем проживання, заповнити заяву встановленого зразка. Додати оригінали та копії посвідчення учасника бойових дій або інваліда війни, документів, що підтверджують безпосереднє залучення до виконання завдань антитерористичної операції в районах її проведення.

Орган соціального захисту населення зареєструє пакет документів та видасть учаснику АТО, за його бажанням, направлення на реабілітацію.