Кропивницькі снайпери вдало виступили на чемпіонаті України

Перегляди: 1016

У Львові проходить відкритий чемпіонат України серед дорослих із кульової стрільби з пістолета.

Як повідомив СВN старший тренер збірної області Ілгам Ібрагімов, раніше Львів приймав змагання з усіх видів стрілецької зброї. Але через пожежу, яка цього року майже знищила головну стрілецьку базу країни, наразі в столиці Галичини за нагороди борються лише стрілки з пістолету. І тут відзначилися представники Кіровоградщини.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В олімпійській вправі ПП-МІХ, де стріляють змішані пари з дистанції десять метрів з обмеженим часом, срібні нагороди здобули майстри спорту України міжнародного класу Олександр Зайцев і Тетяна Селедцова. Друге срібло Тетяна здобула у ще одній олімпійській вправі ПП-3, де мішені розташовані на відстані десять метрів й надається десять хвилин на 60 пострілів із пневматичного пістолета. Був шанс у підопічної Ілгама Ібрагімова завоювати ще дві нагороди.

У вправі МП-5, де за 60 пострілів потрібно стоячи вражати нерухому мішень та ціль, що з’являється, кропивничанка вийшла до фіналу з другим результатом, але у вирішальній серії у перестрілці поступилася одним балом суперниці, яка стала третьою. Ще одне четверте місце до нашого командного заліку записали у командних змаганнях у вправі МП-5 знову ж таки Тетяна Селедцова разом із Лілією Нестеренко та Дарією Семенко.

Попри відмінні результати, Тетяну Селедцову, яка входить до основного складу національної збірної, не включили до української команди, що візьме участь в чемпіонаті світу. Причина такої ситуації наразі не відома.