Шість машин підвозитимуть кропивничанам воду під час перепідключення водогону

Перегляди: 863

У Кропивницькому проводиться реконструкція водопровідних мереж, через що о 9:00 7 серпня припиниться централізоване водопостачання, яке знову відновлять о 15:00 10 серпня.

Про це сьогодні, 2 липня, під час прес-конференції розповіла директор ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Валентина Давидчук, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Роботи по заміні 4 357 метрів труб водогону від скверу, де знаходиться пам’ятник «Катюші» до річки Інгул, почалися у травні. Частину водогону вже замінили, і водопостачання відключають саме для того, щоб зробити необхідні перепідключення та «прогон» води. Решта мережі оновлюватиметься методом протягнення пластикових труб меншого діаметру всередині старих.

На «Дніпро-Кіровоград» вважають, що труби не треба буде ремонтувати мінімум 50 років.

Без води тимчасово залишаться мікpоpайони Некpасівка, Новомиколаївка, центpальна частина міста, Авіамістечко, вулиця Полтавська, лівобеpежна Лелеківка, Велика Балка, Катpанівка, Кущівка, Ковалівка, Стаpа Балашівка.

З 8.00 до 17.00 воду підвозитимуть в дитячі садочки, лікарні, а з 17.00 до 22.00 - населенню.

Працюватимуть шість машин: ОКПВ «Дніпро-Кіровоград», КП «Благоустрій» та «Універсал-2005», що зараз проходять додаткову очистку.

Підвозитимуть чисту воду, призначену для пиття.

З графіком підвозу води можна ознайомитися за цим посиланням.