У Кропивницькому відбудеться прес-конференція посла Литовської Республіки

Перегляди: 702

У п’ятницю, 3 серпня, о 15:00, у прес-центрі CBN відбудеться прес-конференція Надзвичайного та Повноважного Посла Литовської Республіки в Україні Марюса Януконіса та першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка.

Тема – співпраця Кіровоградщини з компанією Consortium UAB «BIS» - Interprojekt GmbH LLC у напрямку модернізації та автоматизації водоканалів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Проект передбачає розробку та впровадження чотирьох систем: автоматизовану систему дистанційного диспетчерського контролю технологічних процесів; геоінформаційну систему, що необхідна для графічного представлення інженерних мереж і об'єктів; автоматизовану система обліку електроенергії; автоматизовану систему обліку водоспоживання.

Впроваджені системи забезпечать умови для безперебійної та безпечної експлуатації комплексу об'єктів водопідготовки, водопостачання та водовідведення.

У квітні 2014 року Україна уклала угоду про позику з Міжнародним банком реконструкції та розвитку в рамках «Другого проекту розвитку міської інфраструктури», який зокрема передбачає співпрацю з обласним комунальним виробничим підприємством «Дніпро-Кіровоград». Кошторисна вартість проекту – 44,4 млн. дол. США.