Лідер об’єднання АТОшників: «Ми думали, що головна проблема - сепаратизм, а виявилося, що екологія»

Перегляди: 961

До Кропивницького завітав лідер всеукраїнського об'єднання учасників АТО Тарас Костанчук, який вважає проблему екології однією з найважливіших у країні.

На прес-конференції, що відбулася в прес-центрі CBN сьогодні, 3 серпня, він озвучив низку проблем, які він з побратимами допомагає вирішити українцям у різних куточках країни. За його словами, зараз на перший план по всій країні виходить питання екології.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми думали, що у нас найбільший ворог - Росія, найбільші проблеми в областях - сепаратизм. Та останнім часом на перше місце виходить екологія», - сказав Костанчук.

Він зазначив, що учасники АТО зараз вимушені діяти як таран, допомагаючи громадським активістам достукатися до місцевої влади. Так було в Херсонській, Миколаївській, Запорізькій областях, де учасники всеукраїнського об'єднання змушували депутатів приймати рішення, які потрібні громаді.

На Кіровоградщині головна проблема - видобуток урану, відсутність його переробки та високий рівень онкозахворювань серед населення. На думку Костанчука, в області, у Смоліному, обов'язково потрібно побудувати завод з виробництва ядерного палива.