У Кропивницькому голова об’єднання АТОшників заявив про створення політсили

Перегляди: 1180

Голова Всеукраїнського об’єднання учасників АТО Тарас Костанчук заявив про створення політсили під час прес-конференції у CBN сьогодні, 3 серпня.

Зокрема він зазначив, що нині українська політика потребує нових облич. Свою партію формуватиме з демобілізованих АТОшників, активних громадських діячів і військових волонтерів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми вже давно почали думати над створенням політичної сили і над об’єднанням тільки патріотів України, тільки громадських діячів. Нас багато – лише учасників АТО близько 300 тисяч. У нас тисячі волонтерів, які активно допомагали. У нас чимало громадських діячів, які ніколи політикою не займалися. Тому ми кажемо: давайте спробуємо об’єднати таких людей в одну політичну силу і привести до влади», – заявив Костанчук.

Тарас Костанчук останні десять років займається юридичною практикою. Він брав участь у війні на сході, а після повернення з зони бойових дій у листопаді 2014 року разом із бойовими побратимами створив всеукраїнську громадську організацію учасників АТО «Справедливість».

На початку 2015 року заснував «Іловайське братерство», а рік по тому – благодійну організацію «Справедливість», яка допомагає пораненим бійцям і ветеранам АТО, родинам загиблих і безвісти зниклих бійців, а також дітям учасників АТО.