У Кропивницькому проведуть додатковий благоустрій Алеї Слави

Перегляди: 1315

Сьогодні, 3 серпня, заступник міського голови Олександр Мосін разом із начальником управління капітального будівництва міської ради Віктором Ксенічем обстежили можливість додаткового благоустрою Алеї Слави на Рівнянському кладовищі.

З проханням про облаштування плиткою тротуарної частини Алеї почесних воїнських поховань, а також проходів між пам’ятними знаками до міського голови Кропивницького Андрія Райковича звернулися родини загиблих героїв АТО, повідомляє прес-служба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У міській раді питаннями благоустрою військового меморіалу опікується заступник міського голови Олександр Мосін. Він і зустрівся із членами сімей загиблих воїнів, а згодом і виїхав разом із фахівцями на місце для обстеження.

«Ми обстежили територію меморіалу щодо можливості додаткового його благоустрою і виявили кілька принципових питань, які необхідно узгодити з кожною сім’єю, - зауважив Олександр Мосін. - Я буду особисто зустрічатись із рідними загиблих Героїв, обговорюватимемо варіанти, пропонуватимемо кілька зразків плитки. Тільки після отримання згоди від кожної родини будемо приймати рішення щодо проведення додаткового благоустрою Алеї Слави».