Нардеп Юрій Дерев’янко представив у Кропивницькому свою президентську програму

Перегляди: 1089

Народний депутат від «Руху нових сил» Юрій Дерев’янко балотуватиметься на посаду президента України.

Про це він заявив на прес-конференції у CBN сьогодні, 4 серпня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я пропоную кардинально змінити систему. Тому що всі реформи - це просто збереження старої», - зазначив Дерев’янко.

За його словами, президентська програма складається з чотирьох блоків.

Перший - неоекономіка. Це зміна податкової системи, впровадження криптогривні тощо. «Ми хочемо ввести чотири основні податки замість усіх тих, що є зараз», - сказав народний депутат.

Другий блок - цифрова держава. Мається на увазі масове впровадження передових електронних технологій у взаєминах громадян з владою.

Третій - плавний перехід до прямої демократії. «Громадяни Швейцарії, наприклад, мінімум чотири рази на рік приймають важливі державні рішення. Місцеві - ще частіше, раз на два місяці. Ми ж голосуємо раз на п’ять років», - зауважив Юрій Дерев’янко.

Четвертий блок виборчої президентської програми Юрія Дерев’янка - повернення та відновлення анексованих територій. За словами кандидата в президенти, це можливо після трьох - п’яти років дії спільного фінансового плану країн-учасниць Будапештського меморандуму та країн, що запровадили санкції проти Росії на цих територіях.