Кропивницька «Зірка» програла «Дніпру-1»

Перегляди: 1107

У матчі третього туру чемпіонату України з футболу в Першій лізі підопічні Андрія Горбаня поступилися на своєму полі головним претендентам на вихід до елітного дивізіону – СК «Дніпро-1» - 0:2.

У першому таймі господарі поля виглядали доволі впевнено, злагоджено захищалися й вибігали у швидкі контратаки, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дуже великої переваги, про яку багато хто говорив перед поєдинком, досвідчені дніпряни, у складі яких зараз на провідних ролях колишні лідери «зіркових» - Чичиков, Загальський та Щедрий, - не мали. Та й багато небезпечних моментів підопічні Дмитра Михайленка не створили. У кропивничан же хороший шанс відзначитися після кутового не використав Дугієнко, який пробив головою трохи вище поперечини. Коли ж здавалося, що перший тайм завершиться «сухою» нічиєю, уже в компенсований арбітром час господарі поля на мить втратили концентрацію. Дніпряни ж швидко ввели м’яч у гру з-за бокової і вивели на ударну позицію Ігоря Загальского, який з близької відстані переграв воротаря «Зірки» Марка Медведєва – 0:1.

У другому таймі характер гри не змінився. Гості більше атакували, але першими відзначитися могли «зіркові». Та після подачі з корнеру Хамілтон не зміг як слід влучити по м’ячу з близької відстані, і той став легкою здобиччю воротаря «Дніпра-1» Юрчука.

А от досвідчені дніпровці на 70 хвилині свій шанс знову використали. Після флангової передачі захисники не змогли нормально вибити м’яч, а кращий бомбардир гостей Станіслав Куліш із розвороту метрів з 14 пробив влучно – 0:2.

До фінального свистка рахунок так і не змінився.Підопічні Дмитра Михайленка перемогли втретє поспіль і впевнено очолюють турнірну таблицю, а от молода кропивницька команда, яка продовжує вчитися на власних помилках, після трьох турів не набрала жодного турнірного бала й займає 15 місце із 16 команд.