У Долинській скаржаться на стихійне сміттєзвалище

Перегляди: 771

Жителька Долинської Раїса Удовіченко скаржиться на бездіяльність міської влади районного центру, оскільки ніхто не прибирає стихійне сміттєзвалище.

Про це вона повідомила CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Я живу на вулиці Центральній, 80а. Поруч – балка між двома вулицями, – розповіла жінка, – люди сюди постійно зносять сміття. Востаннє його вивозив мій покійний чоловік ще 2008 року, і з тих пір нікому до цього немає діла. Я зверталася й до мерії, і на всілякі "гарячі лінії". Наприкінці липня ще міську каналізацію прорвало – дві доби вода текла і нечистоти потрапляли у річку. Біля мого двору зараз навіть велосипеди проїхати не можуть – лише машини, бо бруд, нечистоти, сміття. Колись, як ще був чоловік живий, він зробив зауваження одному з тих, хто викидав сміття у балку. То наступного дня нам вивалили сміття під ворота. Зараз до мене підходила жіночка з вуличного комітету – питала, хто викидає сміття. А я мовчу, бо чоловік десятий рік як умер, син в Києві, а я сама живу».

З міським головою Долинської з цього питання зв’язатися поки не вдалося, CBN тримає на контролі хід історії.