У Кропивницькому почався чемпіонат України з боксу серед юніорів (ФОТО)

Перегляди: 2708

У Кропивницькому 7 серпня почався чемпіонат України з боксу серед юніорів - за нагороди та путівки на чемпіонат Європи борються 287 спортсменів 2002 - 2003 років народження з різних областей.

Змагання проходять на двох рингах, один із яких кропивничанам надали олександрійські колеги, встановлених у спортивному залі факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. Винниченка, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На урочистій церемонії відкриття турніру всіх учасників спортивного свята привітали та побажали вирішення поставлених завдань перший заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко та секретар міської ради Кропивницького Андрій Табалов.

Як зазначив у ексклюзивному коментарі СВN cтарший тренер збірної області з боксу Віктор Саласенко, Кіровоградщину на цьому юніорському чемпіонаті представляють 20 боксерів, серед яких - один олександрієць та два світловодських спортсмени. Головними претендентами на нагороди серед наших земляків є кропивничани Владислав Стас (вагова категорія 50 кг), Базарбай Матакумбов (57 кг), Андрій Щуцький (70 кг) та Максим Моісєєв ( понад 80 кг).

Сьогодні хлопці з Кіровоградщини впевнено подолали стартовий раунд та зробили перший крок на шляху до фіналів, які відбудуться в неділю, 19 серпня.

Фото Григорія Зуба, CBN