Поліція Кіровоградщини запрошує на службу до своїх лав

Перегляди: 923

На Кіровоградщині стартував конкурс на посади молодшого та середнього складу поліції області.

Про це під час брифінгу сьогодні, 8 серпня, повідомив заступник начальника ГУ НП в області Руслан Горяченко, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«6 серпня поточного року ми оголосили конкурс на службу в поліцію. Вже маємо набирати слідчих, дільничних офіцерів поліції, помічників чергових і так далі. Вакансії оголошені по всій Кіровоградській області, по усіх відділках і відділеннях поліції. Ми хочемо укомплектувати вакантні посади, – сказав Горяченко. – Нам потрібні активні громадяни, які готові працювати поліцейськими, насамперед - молодь з активною позицією».

Прийом оnline-анкети та документів розпочався 6 серпня і триватиме до 27-го. З умовами конкурсу можна ознайомитись на офіційному сайті управління. Там же зазначені номери телефонів сектору відбору на службу. Сектор працює щоденно. До спеціалістів можна звернутися з будь-яким питанням.

«Це, зокрема, має бути людина віком від 18 років, з повною середньою освітою для того, щоб мати посаду молодшого складу, а також з будь-якою вищою освітою на дільничних офіцерів поліції, якщо людина претендує на посаду слідчого – вищу юридичну освіту», - додав Руслан Горяченко.