У Кропивницькому прокурор, який «засвітився» у водінні напідпитку, не сплачує аліменти синові

Перегляди: 1198

Працівник прокуратури області не виконує рішення суду і не сплачує аліменти на користь дитини від першого шлюбу в розмірі однієї четвертої від доходів.

Про це кореспонденту CBN повідомила колишня дружина прокурора.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«З моїм чоловіком ми розлучилися в 2016 році, я подала документи на відрахування аліментів. На той час розглядав мою заяву Бобринецький суд, який вирішив, що тисяча гривень – це достатньо для того, щоб утримувати дитину», - сказала вона.

У минулому році жінка знову звернулася до суду з тим, щоб розмір аліментів збільшили. На слухання чоловік не з’являвся, так тягнулося півроку. Потім суд вирішив прийняти рішення без його присутності. В результаті прийняли рішення стягувати з батька на користь дитини четверту частину його доходів. Ці документи передали в бухгалтерію за місцем роботи чоловіка. Але там, за словами колишньої дружини, судове рішення ігнорують.

«Говорили з бухгалтером, вона сказала, що в неї немає розпорядження виплачувати таку суму, потім в них хтось там був у відпустках, близько двох місяців вони тягли. Потім, коли мій юрист зробив адвокатський запит на прокуратуру, йому відповіли, що виконавча служба не надала їм лист і вони взагалі не в курсі цієї інформації», - додала жінка.

У виконавчій службі їй надали підтвердження того, що прокуратура отримала всі необхідні документи. Однак жінка з семирічним сином й досі не отримують аліменти в сумі, визначеній законом.

В свою чергу її колишній подав судовий позов щодо перегляду рішення про стягнення однієї четвертої від доходів. Він попередив, що наступне рішення буде на його користь.

Працівник прокуратури «засвітився» у місцевих ЗМІ через водіння у нетверезому стані. 30 вересня 2017 року працівники патрульної поліції Кропивницького зупинили автомобіль ВАЗ 21061 під його керуванням, у водія виявили ознаки алкогольного сп'яніння. Оскільки водій відмовився проходити тест, на нього склали адмінпротокол за ч. 1 ст. 130 КупАП.

CBN звернувся за коментарем до обласної юстиції.