Черговий конкурс на перевезення пасажирів у Кропивницькому несподіванок не приніс

Перегляди: 2087

У Кропивницькому пройшов черговий конкурс на перевезення пасажирів, повідомив кореспондент CBN.

Бажання обслуговувати кропивничан на 11 маршрутах виявили комунальне підприємство та три приватні перевізники.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Розглянувши документи, комісія допустила до участі в конкурсі усіх претендентів: КП «Електротранс», КТ «Автолегіон Варванської Ю. В.», ПП «Паритет Сервіс», ПП «Олікс».

Усі підприємства мають діючі сертифікати обов'язкового техконтролю та ліцензію Держслужби з безпеки на наземному транспорті. Патрульна поліція претензій до підприємств не має. Усі підприємства, крім ПП «Олікс», мають власну технічну базу, де транспорт зберігається і де проводять технічну перевірку, а також медичний огляд водіїв.

Найближчі п'ять років КП «Електротранс» обслуговуватиме кропивничан на маршрутах загального користування №46, №111а та №130а, КТ «Автолегіон Варванської Ю. В.» - №55 та №116а, ПП «Паритет Сервіс» - №77, №104, №112, №113 та ПП «Олікс» - №15, №27, №4.

На всіх машинах встановлені GPS-навігатори, за допомогою яких управління транспорту контролюватиме виконання вимог щодо якості обслуговування пасажирів.