На Кіровоградщині відбулися дитячі змагання «Олімпійське літо» (ФОТО)

Перегляди: 1157

В Олександрійському районі завершилася спартакіада серед відпочивальників дитячого закладу оздоровлення та відпочинку «Дружба».

Про це СВN поінформували в обласному центрі фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Протягом минулого тижня в рамках спартакіади «Олімпійське літо» діти змагалися у стрибках на скакалці, віджиманні, набиванні футбольного м’яча, стрибках у довжину з місця, качанні пресу, бігу на 30 метрів тощо. Крім цього відбулися два турніри з футболу у двох вікових категоріях.

Показові виступи з військово-спортивного хортингу та майстер-клас для всіх присутніх провели молодші інструктори Центру оперативно-тактичної підготовки «Цитадель», а також продемонстрували і навіть приміряли на охочих військове спорядження.

Виконуюча обов’язки директора обласного центру фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Мирослава Ткаченко вручила нагороди переможцям та подякувала директору табору «Дружба» Оксані Демченко та головному судді змагань Роману Капінусу за сприяння в організації і проведенні спортивного дійства.