У Знам’янці водій-порушник намагався відкупитися від патрульних

Перегляди: 656

Сьогодні, 9 серпня, у м. Знам’янка водій-порушник намагався відкупитися від патрульних за непритягнення його до відповідальності за низку порушень.

Про це CBN поінформували в Управлінні патрульної поліції в області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Автомобіль ВАЗ 21063 рухався з непрацюючою лівою фарою у режимі ближнього світла та без двох передбачених конструкцією бризковиків. Порушника виявив екіпаж патрульних на вулиці Михайла Лінника міста Знам'янка.

Патрульні помітили у водія явні ознаки сп’яніння і запропонували пройти тест на стан алкогольного сп’яніння. Результат показав 1.34 проміле.

27-річний водій неодноразово пропонував патрульним грошові кошти в розмірі 200 гривень за непритягнення до адміністративної відповідальності.

Попри відмову поліцейських, один із пасажирів поклав купюру в розмірі 200 гривень до кишені куртки інспектора.

Патрульні склали на водія адмінматеріали за ч.1. ст. 121 та ч.1 ст. 130 КУпАП і попередили водія, що подальший рух за кермом йому заборонений. Інспектори забезпечили охорону місця події та викликали слідчо-оперативну групу, яка встановить усі обставини щодо неправомірної вигоди.