Для благодійного фестивалю у Кропивницькому потрібні фотографи і відеооператори

Перегляди: 1230

10 вересня у Кропивницькому вперше відбудеться благодійний фестиваль для дітей-сиріт «Мама + Я», для того, щоб створити пам’ятний архів про святкове дійство, потрібні фотографи і відеооператори.

Про це CBN повідомили організатори заходу.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Фестиваль триватиме один день на території парку «Ковалівський». Парк поділять на кілька локацій, на кожній з них буде проходити окремий конкурс. Організатори зберуть матеріали, які відзнімуть і сфотографують, у архів. Потім з них змонтують фільм про проходження фестивалю у трьох містах. Його продемонструють у Києві. Крім того, відео про захід та його учасників використають у телевізійних програмах тощо.

Деталі за номерами телефонів: 067 563 41 83 та 099 362 83 22.

Як повідомлялось, 10 вересня в обласному центрі вперше відбудеться благодійний фестиваль для дітей-сиріт «Мама + Я».

17 вересня фестиваль вже 12-й раз проведуть у Дніпрі, 4 вересня захід вдруге відбудеться у Запоріжжі. Учасники заходу – 7 тисяч дітей з притулків, дитячих будинків, інтернатів, прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу.

Організатори заходу: благодійний фонд «Мама плюс Я» та продюсерський центр ArtComb. Фестиваль відбудеться за підтримки Кіровоградської ОДА.

В рамках свята відбудуться майстер-класи, розваги від аніматорів, спортивні заходи, виставка дитячих робіт, концерт тощо. До проведення заходу долучаться професійні артисти, співаки, спортсмени, представники творчої інтелігенції, які в подальшому допомагатимуть дітям реалізувати себе.

Фестиваль «Мама + Я» – це можливість дітям-сиротам проявити свої таланти в творчості, спорті і навіть знайти родину.