Кропивничани у складі молодіжної збірної України вийшли до півфіналу Євро з бейсболу

Перегляди: 2174

Збірна України з бейсболу вийшла до півфіналу чемпіонату Європи серед гравців не старших 23 років.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У столиці Словаччини – Братиславі - сьогодні, 10 серпня, завершився груповий етап кваліфікаційного турніру чемпіонату Європи з бейсболу серед гравців не старших 23 років. Боротьбу за путівки до елітного дивізіону ведуть 10 команд. Основу збірної України складають кропивничани, а головним тренером команди є ЗТУ Юрій Бойко.

Розпочали цей турнір українці невдало, зазнавши поразок від австрійців – 10:11 і хорватів – 8:10. При цьому підопічні Юрія Бойка лідирували у ході поєдинків, але суперників врятували хоумрани.

Та такий розвиток подій тільки згуртував наших хлопців, які вчора переграли швейцарців – 20:5, а сьогодні у сьомому інінгу не залишили жодних шансів на успіх збірній Білорусі – 16:2.

Підопічні Юрія Бойка за рахунок особистої перемоги випередили команду Швейцарії, посівши друге місце в своїй групі та забезпечивши собі путівки до півфіналу. Завтра українці зіграють з переможцем іншої групи – збірною Великобританії.

В іншому півфіналі поміряються силами команди Хорватії та Росії.

Переможець турніру визначиться у неділю 12 серпня.

Нагадаємо, у Кропивницькому проходили матчі кваліфікаційного турніру чемпіонату Європи в групі С. Переможцем турніру стала збірна України.