Кропивничани здобули нагороди чемпіонату України з боксу

Перегляди: 1429

У Кропивницькому в спортивному залі факультету фізичного виховання ЦДПУ ім. Винниченка продовжується чемпіонат України з боксу серед юніорів.

Як повідомив СВN cтарший тренер збірної Кіровоградської області Віктор Саласенко, сьогодні чвертьфінальну стадію вдало подолали четверо наших боксерів. До півфіналу вийшли, забезпечивши собі, як мінімум, бронзові нагороди підопічні Віктора Саласенка Андрій Шуцький (вагова категорія 70 кг), Базарбай Матакумбов (57 кг), Максим Моісєєв (+80 кг) та учень Віктора Фесечка Макар Полтавський (48 кг). Владислав Стас, який виступав у ваговій категорії 50 кг, мав відчутну перевагу над суперником, але на суді віддали перемогу конкуренту кропивничанина.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Четвірка наших півфіналістів завтра намагатиметься здобути путівки до фіналу. Вирішальні поєдинки за золоті нагороди пройдуть у неділю, 12 серпня. Початок об 11:00.

Як повідомлялось, у Кропивницькому 7 серпня почався чемпіонат України з боксу серед юніорів – за нагороди та путівки на чемпіонат Європи борються 287 спортсменів 2002 – 2003 років народження з різних областей.