На «Прямому» каналі починається новий сезон ток-шоу

Перегляди: 1433

14 нових ток-шоу про кримінал і щоденну безпеку, права споживачів, відносини молодого і старшого поколінь з'являться на українському телебаченні цієї осені.

Про це CBN повідомили на телеканалі «Прямий».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У глядачів є інтерес до цього жанру», – розповів генеральний директор телеканалу «Прямий» Олексій Семенов.

Телеканал працює над двома напрямками. «Це суспільно-політичне мовлення, яке буде йти з понеділка до п'ятниці в досить щільному обсязі. І більш розважальне, соціальне – у вихідні», – сказав керівник телеканалу.

У будні протягом дня будуть виходити три ток-шоу: «Полудень» з Юлією Литвиненко, а ввечері – програма «Ситуація» з Тарасом Березовцем і Мариною Леончук, а також «Прямий ефір» зі Світланою Орловською та Миколою Вереснем.

У п'ятницю виходитиме велике ток-шоу з Матвієм Ганапольським – «Ехо України». Відомий журналіст продовжить робити щоденний формат програми і буде спілкуватися з глядачами в ефірі, як і раніше.

Запускається соціальний проект про взаємини двох поколінь. Це ток-шоу «18 мінус», яке вестимуть Матвій Ганапольський і його дочка Катя Шенгелія. Також буде ток-шоу для дорослих людей, яке називається «18 плюс». Його вестимуть Сергій Лойко і Алла Тулинська.

На «Прямому» протягом тижня буде виходити програма і велике підсумкове ток-шоу «Споживач» з Максимом Несмеяновим. Міжнародна політика в світі та в Україні буде обговорюватися в ток-шоу The week з Тарасом Березовцем та Пітером Залмаєвим.

Кримінальна тематика, яка щодня висвітлюється в програмі «Кримінал», у вихідні буде обговорюватися в форматі ток-шоу, яке вестимуть Катерина Трушик та Слава Варда. Також з'явиться ток-шоу «Слова і музика» з ведучими Дмитром Клімашенко та Іриною Ратушною. До них у студію приходитимуть популярні виконавці і групи, програмні директори різних радіостанцій.

«В результаті у нас 14 нових проектів. Старт сезону залежить від того, коли приїде все необхідне обладнання і коли ми побудуємо студію і проведемо всі тракти. Думаю, що це буде середина вересня», – сказав Олексій Семенов.