У Кропивницькому мікрорайон, онкодиспансер і завод лишилися без резервної води

Перегляди: 3329

Через добудований будинок просто на трубі водогону мікрорайон Кущівка, онкодиспансер та завод «Сегмент» лишилися без резервного водопостачання.

Про це стало відомо під час рейду начальника спеціалізованої інспекції Кропивницького Андрія Максюти сьогодні, 10 серпня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У рейді також брала участь директор ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Валентина Давидчук. За її словами, ситуація склалася ще в квітні 2018 року. Тоді жителям пропонували за їхні кошти прокласти трубу 200 мм діаметром в обхід будівлі. Вартість матеріалів та пластикової труби - близько 18 тисяч гривень. Зараз же вентилі водопостачання перекрили до і після кварталу, де живуть забудовники, бо труба під прибудовою таки тече.

Водночас власник забудови заявив, що все за законом, та продемонстрував технічну документацію на прибудову з БТІ.

Наразі «Дніпро-Кіровоград» та спецінспекція готують листа до міського голови Андрія Райковича з проханням втрутитись у ситуацію. Такі ж прохання вони планують направити до онкодиспансеру та державної архітектурно-будівельної інспекції.