У Знам’янці визначили будинок, де жити найкраще

Перегляди: 133208

У Знам’янці нагородили переможців міського огляду-конкурсу на звання «Краща вулиця», «Кращий багатоповерховий будинок», «Краще об’єднання співвласників багатоквартирного будинку», «Кращий житловий будинок та присадибна ділянка приватного сектору».

Про це повідомляє CBN з посиланням на міськраду.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кращим багатоповерховим будинком комісія визначила житлово-будівельний кооператив на вулиці Привокзальній, 13. За утримання будинку в зразковому порядку його жителі отримали сертифікат на виконання робіт на 40 тисяч гривень.

Сертифікат на 30 тисяч гривень експерти вручили мешканцям будинку №1 по вулиці Некрасова.

Третє місце номінації «Кращий багатоповерховий будинок» розділили між собою багатоповерхівки №11 на вулиці Привокзальній і №32 - на Київській. Їхні жителі зможуть замовити роботи на суму 10 тисяч гривень.

Перетворили на зразковий свій будинок члени ОСББ «Грушевського 33», за що отримали сертифікат на виконання робіт на 40 тисяч гривень.

ОСББ «Наш спільний дім-6» і «Злагода» стали другими в номінації і мають тепер 15-тисячні сертифікати на виконання робіт.

По 10 тисяч гривень на покращення стану будинків мають мешканці ОСББ «СТРІЛА РЛК 6» і «Яблунька», які посіли третє місце.