«Зірка» орендувала двох учасників юнацького Євро

Перегляди: 925

Гравці СК «Дніпро-1» будуть грати за кропивницьку команду до кінця цього року.

Вчора, 9 серпня, до участі в чемпіонаті Україні заявили орендованих у СК «Дніпро-1» захисника Олександра Сафронова та півзахисника Олександра Бєляєва, повідомили СВN у прес-службі ФК «Зірка».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Ці футболісти нещодавно успішно виступили в складі збірної України на чемпіонаті Європи U-19, де команда пробилася до півфіналу та здобула путівку на чемпіонат світу 2019 року в Польщі.

У «Зірці» Олександр Сафронов та Олександр Бєляєв гратимуть на правах оренди до кінця 2018 року.

Бєляєв Олександр Андрійович.

Народився 4 жовтня 1999 року в Дніпропетровську. Півзахисник. Зріст – 165 см, вага – 62 кг.

Вихованець ФК «Дніпро», де розпочав свою професійну кар’єру виступами за молодіжні команди U-19 та U-21. Минулого сезону виступав у складі СК «Дніпро-1», провів 31 гру та забив один м’яч. Півфіналіст юнацького чемпіонату Європи в складі збірної України. У складі «Зірки» буде виступати під №99.

Сафронов Олександр Олександрович.

Народився 11 червня 1999 року в Запоріжжі. Захисник. Зріст – 186 см, вага – 72 кг.

Виступав у турнірах ДЮФЛ за запорізький «Металург» (71 гра, шість голів), вихованцем якого і є. Після переходу до ФК «Дніпро» виступав за команди U-19 та U-21 клубу. В сезоні 2017/2018 років провів 16 ігор у складі СК «Дінпро-1». Півфіналіст юнацького чемпіонату Європи в складі збірної України. У складі «Зірки» буде виступати під №3.