Кропивничанин здійснив мрію дівчини, яка продає квас у центрі міста

Перегляди: 1307

Кропивничанин здійснив мрію 15-річної дівчини з інвалідністю – подарував їй ноутбук.

Про мрію Наталії Макогон жителі обласного центру дізналися з соціальної мережі, повідомляє CBN з посиланням на «КП».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Волонтер Володимир Лебєдєв розповів історію дівчини, яка після інсульту у восьмирічному віці втратила можливість ходити. Аби продовжувати якісне навчання вдома, Наталія взялася продавати квас у центрі Кропивницького, щоб зібрати кошти на новий ноутбук.

Небайдужі кропивничани почали збирати гроші, щоб допомогти Наталії. А вже за день після розміщення оголошення супермодель Аліна Байкова опублікувала відео, на якому її друг Олександр Лагодний вручає дівчині подарунок.

За словами Олександра, він це зробив не для реклами, а від душі.

«Напередодні ввечері побачив пост у соцмережі, розказав дружині, нам стало шкода дівчину. Зранку пішов, купив ноутбук, дорогою зустрів Аліну, і ми разом вручили подарунок. Після цього мені стало легше від того, що одна мрія здійснилася. В житті треба робити добрі справи, і тоді світ стане добрішим», - сказав Олександр.

«Я була дуже вражена і здивована. Це було дуже несподівано. Перейшла навчатися в 11 клас. Ноутбук потрібен для навчання. У мене був старенький комп’ютер, який треба було ремонтувати, але це коштувало б дорожче, ніж купити новий ноутбук. На початку літа знайшла в інтернеті оголошення, попросилася на роботу, взяли мене не одразу, бо неповнолітня, але я вмовила маму і роботодавця. Вдячна Аліні й Саші за їхній вчинок», - зізналася дівчина.