«Інгулець» здобув дебютну перемогу

Перегляди: 821

В матчі 4-го туру чемпіонату України з футболу в Першій лізі петрівський «Інгулець» на своєму полі вчора, 11 серпня, приймав суперників із МФК «Миколаїв».

Після невдалого старту вболівальники господарів поля розраховували на першу перемогу в новому сезоні своїх улюбленців, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Й підопічні Сергія Лавриненка вирішили долю зустрічі ще до перерви. Вже на першій хвилині відзначився Владислав Клименко, який майже з лінії поля несподівано для голкіпера пробив у ближній кут – 1:0. Далі господарі поля стали діяти на улюблених контратаках й створювати небезпечні моменти біля воріт суперників.

На 22-й хвилині після стрімкої комбінації Олександр Мішуренко вивів сам на сам із голкіпером свого тезку Акименка. Найкращий бомбардир минулої першості пробив поміж ніг голкіпера, подвоївши рахунок, – 2:0. Після цього миколаївці знітилися й воротам петрівчан майже не загрожували. А ось господарі мали ще не один шанс збільшити свою перевагу. Тим більше, що незадовго до перерви за два попередження був вилучений центрбек гостей Гурський.

Та скористатися чисельною перевагою в другому таймі підопічні Сергія Лавриненка не змогли. Й, здалося, що петрівчани не особливо прагнули добивати пригніченого конкурента, економлячи сили на наступну виїзну зустріч із винниківським «Рухом». Отже «Інгулець» виграв цей матч із рахунком 2:0 і трохи поліпшив настрій власним уболівальникам і своє турнірне становище.