Кропивничани у складі збірної України з бейсболу виграли кваліфікаційний турнір Євро

Перегляди: 1800

У фіналі підопічні Юрія Бойка, більшість з яких складали кропивничани, взяли реванш у хорватів за поразку на груповому етапі.

На старті турніру синьо-жовті зазнали поразок від австрійців та хорватів, повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Потім команда Юрія Бойка здолала швейцарців, і саме «шашечні» своєю перемогою над тими ж швейцарцями надали можливість нашій збірній претендувати на вихід до півфіналу. І українці своїм шансом скористалися, розгромивши білорусів. А вчора був півфінал проти Великбританії, де наш юний пітчер Андрій Бойко не дозволив суперникам з досвідченими американцями у складі набрати в шести інінгах жодного очка. Українці ж забезпечили собі перевагу в шість пунктів і втримали її в заключних періодах – 7:5.

Окрім цього, наша команда забезпечила собі путівку до елітного дивізіону серед гравців, не старших 23 років.

Сьогоднішній фінал вийшов дуже напруженим та емоційним. Перші два інінги не принесли бажаного результату жодній з команд. В третьому нападі підопічні Юрія Бойка вийшли вперед - 1:0 і вдало захищалися аж до дев’ятого інінгу. В атаці українціи набрали чотири очки в сьомому інінгу, а в заключному конкуренти обмінялися результативними атаками.

Підсумковий рахунок - 6:1 на користь збірної України, яка взяла реванш у хорватів за поразку на попередньому етапі – 8:10.