«Олександрія» одноосібно очолила турнірну таблицю Прем’єр-ліги

Перегляди: 1692

Сьогодні, 12 серпня, підопічні Володимира Шарана мінімально переграли київський «Арсенал» й здобули четверту перемогу поспіль.

Матч із аутсайдером українського елітного дивізіону вийшов для олександрійців непростим, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Господарі поля до перерви мали ігрову перевагу, але реалізувати декілька гольових нагод не змогли.

У другому таймі гості стали діяти більш активно в нападі, та особливих шансів забити не мали. Підопічні Володимира Шарана продовжували шукати свого щастя біля воріт киян. І на 59 хвилині таки свого досягли. Тут спрацювала домашня заготовка наших земляків під час розіграшу стандартного положення. Артем Сітало заробив штрафний метрів за 18 від воріт «канонірів». До м’яча підійшов Василь Грицук і зробив зрячу передачу на Антона Шедрика, який головою скинув м’яч на Андрія Цурікова, котрий випередив захисника і метрів з восьми вразив ціль.

У подальшому господарі поля грали за рахунком, хоча й не дозволяли киянам особливо загрожувати воротам Юрія Паньківа. При цьому можливості збільшити перевагу в олександрійців були.

Фінальний свисток арбітра зафіксував четверту поспіль перемогу команди Володимира Шарана.

Зважаючи на те, що матч між київським «Динамо» та ФК «Маріуполь» перенесений на вересень, саме «Олександрія» вийшла на чисте перше місце, випереджаючи динамівців та «Шахтар» на три очки.