Будівлі колишнього підприємства нардепа з Кропивницького продають через аукціон

Перегляди: 1746

Комплекс нежитлових будівель і споруд «Креатив груп» на проспекті Прмисловому, 21, у Кропивницькому продають через аукціон.

Відповідне оголошення опубліковане у системі електронних торгів «Сетам», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Стартова ціна комплексу - 121 572 864,82 гривні. Аукціон запланований на 18 вересня.

Причина продажу - постанова про арешт майна боржника. Як продавець вказаний відділ примусового виконання рішень департаменту Державної виконавчої служби Міністерства юстиції України.

«Рухоме майно, обладнання належить боржнику, що підтверджується протоколом №55 Зборів засновників Корпорації "Система ССБ" (виробниче об’єднання) від 11.03.2005», - сказано також в описі лоту.

Нагадаємо, колишнього голову правління ПАТ «Креатив Груп» Юрія Давидова розшукує Кропивницький відділ поліції ГУ НП у Кіровоградській області на підставі ухвали суду на затримання з метою приводу.

Давидов очолював «Креатив груп», коли компанія належала родині народного депутата з Кропивницького Станіслава Березкіна. Основну частину холдингу Березкіни продали у серпні 2016 року.