На Кіровоградщині чоловік серед білого дня влаштував стрілянину

Перегляди: 1235

Вчора, 14 серпня, близько 16:00 в Олександрії чоловік відкрив стрілянину на вулиці й поранив одну людину.

Про це повідомила «Моя Олександрія», передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Місцевий житель стріляв з пневматичної зброї невеликими кульками. В результаті одна людина отримала поранення.

Медики тілесні ушкодження характеризують як легкі. У 49-річного чоловіка - дві невеликі рани: одна на передпліччі, інша - на стегні. Потерпілий знаходився у свідомості, сильної кровотечі не було.

Стрілянині передував конфлікт. Попередньо, двоє чоловіків нецензурно висловлювались під вікнами у «стрілка». Чоловік вийшов надвір і зробив їм зауваження, на яке вони не відреагували. Після цього олександрієць взяв пістолет і кілька разів вистрелив в одного з них.

Нагадаємо, близько 19:00 10 серпня до офісу на вулиці Феодосія Козачинського в Кропивницькому під’їхав Volkswagen срібного кольору, в якому було двоє чоловіків. Між ними та власником офісу виник конфлікт, під час якого візитери вистрілили у повітря та погрожували рушницею.

Як повідомлялось, у Кропивницькому патрульні затримали автомобіль з чоловіками, які можуть бути причетними до стрілянини на вулиці Феодосія Козачинського.