В олександрійському таборі безкоштовно відпочили 50 дітей з Донеччини й Луганщини (ФОТО)

Перегляди: 1025

50 дітей з Донецької та Луганської областей безкоштовно відпочили та оздоровилися в літньому дитячому таборі «Дружба» в Олександрії цього сезону.

Про це повідомив перший заступник голови Кіровоградської ОДА Сергій Коваленко під час візиту до табору сьогодні, 15 серпня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«25 дітей із Донецької області та 25 – із Луганської відпочили за дорученням голови Кіровоградської облдержадміністрації Сергія Кузьменка та за рахунок коштів обласного бюджету, – сказав Коваленко. – Тут різновікові загони. Я бачу, що ці діти хочуть відвідати табір і наступного року, тому буду звертатися до голови облдержадміністрації з запитанням, чи зможемо ми зробити запрошення і на наступний рік. Але для цього треба, щоб ви протягом цього року до наступного відпочинку залишили одне одному адреси, номери телефонів, адреси електронної пошти і продовжили спілкуватися, для того, щоб уже в перший день наступної зміни майбутнього сезону вже б хотілося не додому, а продовжувати спілкування. Завершується літо, незабаром уже треба буде їхати додому. Впевнений, що відпочинок тут залишиться у вашій пам’яті на все життя».

На програму з оздоровлення дітей з Донецької та Луганської областей в цьому таборі цього року виділили з обласного бюджету 300 тисяч гривень – вартість однієї путівки складає 6 тисяч гривень. Харчування на одну дитину коштує 100 - 110 гривень на день.

18 серпня звідси виїдуть діти з останньої цього сезону зміни.