Жительку Кіровоградщини вбила колишня співмешканка її сина

Перегляди: 933

У вбивстві жительки Новгородківського району підозрюють колишню співмешканку її сина.

Про це CBN розповів родич загиблої.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Як повідомлялося, у власному помешканні в Новгородківському районі знайшли тіло 71-річної пенсіонерки з ознаками насильницької смерті.

«В результаті проведених заходів працівниками групи реагування патрульної поліції Новгородківського відділення встановили особу підозрюваної, – говорив тоді начальник Новогороківського відділення поліції Віталій Осієвський. – Нею виявилася 36-річна місцева жителька, раніше судима за вчинення тяжкого злочину. За даними правоохоронців, жінка нанесла потерпілій ножові поранення, а потім підпалила будинок. Від місця пригоди слід підозрюваної також взяла службова вівчарка, яка так само привела кінолога до підозрюваної.

Поліцейські затримали особу в порядку статті 208 КПК України».

Жінці повідомили про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство», санкцією якої за ці дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до 15 років. Триває досудове розслідування.