На Кіровоградщині шахраї називаються прокурорами - вже зафіксували чотири випадки

Перегляди: 773

Прокуратура Кіровоградської області звертається до жителів Кіровоградщини з проханням бути пильними, аби не потрапити на гачок до шахраїв, які представляються від імені керівництва прокуратури області.

Про це CBN повідомили у прес-службі прокуратури області.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У деяких районах області, а також обласному центрі окремі представники органів виконавчої влади, керівники підприємств та установ, а також суб’єкти господарювання отримали телефонні дзвінки нібито від керівництва прокуратури області з проханнями посприяти у вирішенні певних питань, у тому числі й матеріальних, перерахувавши грошові кошти на вказаний картковий рахунок.

Прокуратура Кіровоградської області офіційно повідомляє, що ці прохання - шахрайські.

Уже зафіксовано чотири таких випадки злочинних дій. Розпочато досудове розслідування за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 4 ст. 190 Кримінального кодексу України.

Прокуратура просить жителів Кропивницького та області, які отримали подібні дзвінки, одразу звертатися до місцевого відділу поліції або прокуратури (телефон «гарячої лінії» ‎(0522) 27-61-20 ) та в жодному разі не виконувати прохання.