У Кропивницькому демонтують тролейбусні опори на вулиці Короленка

Перегляди: 1149

Паралельно з капітальним ремонтом дороги на вулиці Короленка у Кропивницькому проводять заміну аварійних тролейбусних опор.

Про це CBN повідомили в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вздовж дороги було 39 старих опор, уже демонтували 12. Щодня демонтують у середньому шість опор. Роботи завершать орієнтовно через п’ять робочих днів.

«Це дуже клопітка робота. Поруч з аварійними старими опорами встановлюються нові, але там є комунікації, які треба перекинути зі старої опори на нову. Тобто, після того, як встановлюють нову опору, туди перепаковують всі ці комунікації, а лише потім зрізають стару опору. Роблять це обережно, щоб не пошкодити асфальт, а потім вивозять», - зазначили у прес-службі.

Через заміну опор тролейбуси ходять лише до нового автовокзалу. На цій ділянці відключили електропостачання. Так буде і тоді, коли опори замінять: у години пік будуть пускати тролейбуси, а вдень вони ходитимуть до АС-1 аж до завершення капітального ремонту дороги.

Нагадаємо, на транспортній магістралі по вулиці Короленка розпочали асфальтування дорожнього покриття.