У Кропивницькому вже втретє оштрафували водія єдиного в місті електротаксі

Перегляди: 5473

Водій електротаксі Павло Мазур отримав третій штраф за порушення правил дорожнього руху.

Рішення про це ухвалив Ленінський районний суд у Кропивницькому вчора, 15 серпня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Павло Мазур у вільний час підробляє на одному з приватних таксі обласного центру.

«Не порушувати правила дорожнього руху в умовах наших доріг складно, але я завжди погоджуюсь з поліцією, коли неправий. Але ж буває, коли зупиняють просто так і складають цікаві протоколи», - розповів він. За останні кілька місяців йому вже тричі доводилося оскаржувати складені протоколи у суді.

15 серпня відбувся черговий суд, у якому Павло оскаржував протокол, виписаний за порушення. Під час слухання суддя Ленінського суду Ірина Шевченко передивилася записи з відеореєстратора поліцейської машини, на якому зафіксували факт порушення ПДР. Павло Мазур звинувачувався в тому, що на закругленні основної дороги не ввімкнув поворот. Він стверджував, що зробив це завчасно, але, коли об’їжджав ями, поворот вимкнувся автоматично.

Якість відео була такою низькою, що на ньому сам автомобіль можна було помітити лише в останній момент. Суддя не побачив ввімкненого завчасно повороту, що й стало причиною визнання складеного протоколу дійсним.

Водій єдиного в місті екологічно чистого таксі знову сплачуватиме штраф, або оскаржуватиме рішення суду в апеляційній інстанції.