У Новоукраїнці комісія рекомендує позбавити батьківських прав родину, де морили голодом хлопчика

Перегляди: 1007

Спеціальна комісія, засідання якої скликали з приводу ситуації щодо замореного голодом хлопчика, рекомендує позбавити родину Мольченків батьківських прав.

Таке рішення члени комісії ухвалили сьогодні, 17 серпня.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Воно має рекомендаційний характер і стосується лише чотирирічного Владика, який нині перебуває в дитячій обласній лікарні.

Нагадаємо, правоохоронці, соціальні служби та медики Новоукраїнки об’єдналися, аби від рідних батьків урятувати чотирирічного сина.

Замість 16 кілограмів – норми для свого віку – малюк важив лише сім. Скільки дитина недоїдала – спеціалісти не беруться гадати. Чекають на результати обстеження.

Батьки хлопчика спочатку не пускали представників служби у справах дітей до будинку. Зайти вдалося аж після звернення до поліції та одержання санкції суду.

Хлопчик наразі перебуває в дитячій обласній лікарні.

Пізніше з’ясувалося, що батько хлопчика – депутат Новоукраїнської районної ради Олександр Мольченко. У виснаженні хлопчика він звинуватив медиків – вони нібито проводили над малюком якісь експерименти.

У Радикальній партії, за квотою якої Мольченко пройшов до райради, заявили, що докладуть зусиль, щоб відібрати в нього мандат.