Команда медиків із Кропивницького перемогла у «Кіровоградських медичних ралі – 2018» (ФОТО)

Перегляди: 1432

В обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф відбувся конкурс «Кіровоградські медичні ралі – 2018».

Про це CBN повідомили у прес-службі Кіровоградської ОДА.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Участь у змаганнях взяли 6 бригад екстреної медичної допомоги з Кропивницького, Олександрії, Знам'янки та Світловодська.

За програмою учасники конкурсу виконували шість завдань різної складності, які, зазвичай, вони виконують повсякчас. Це, зокрема, врятувати життя людини при зупинці серця, надати невідкладну допомогу при дорожньо-транспортній пригоді, при падінні з висоти, внаслідок ураження електрострумом, при інфаркті. Були також і теоретичні завдання.

Головна мета змагань – проаналізувати злагодженість надання невідкладної медичної допомоги, а також відпрацювати практичні навички в умовах, наближених до реальних.

За результатами змагань абсолютним переможцем за загальною кількістю набраних балів стала команда підстанції №1 станції екстреної медичної допомоги міста Кропивницький.