Молодіжка «Олександрії» здолала київське «Динамо»

Перегляди: 1145

Вчора у Києві відбувся поєдинок молодіжної першості.

Напередодні матчу головних команд, зустрічалися дублери «Динамо» та «Олександрії», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кияни є головними фаворитами турніру й у трьох стартових поєдинках не втратили жодного очка, маючи гру в запасі. Зазначимо, що в складі динамівців на цей матч вийшли вже доволі відомі футболісти - Бущан, Калитвінцев, Шапаренко, Русін й новачок Буено. В активі ж гостей перед цим протиборством було 3 перемоги та 1 нічия.

Уже на другій хвилині підопічні Андрія Купцова приголомшили господарів поля. Після подачі з кутової позначки на ближню стійку та скидки головою, на випередження зіграв Гліб Бухал, вразивши ворота суперників із близької відстані. Після цього гості перейшли на гру другим номером, але про швидкі контратаки не забували. Та на 29-й хвилині кияни відігралися, коли Русін виграв силову боротьбу в захисників у штрафному майданчику й пробив голкіпера олександрійців Білика. Далі більше атакували господарі поля, але гості вправно захищалися. Коли ж здавалося, що перший тайм завершиться внічию, наші земляки забили м’яч «у роздягальню». На 45-й хвилині Устименко отримав передачу на лінії штрафного майданчика, обіграв опікуна й пробив, а м’яч після невеличкого рикошету опинився у сітці воріт «Динамо» U-21 – 1:2.

Зрозуміло, що по перерві кияни намагалися відігратися, але всі намагання підопічних Юрія Мороза забити бодай один гол не увінчалися успіхом. Отже, дублюючий склад «Олександрії» вистояв і здобув доволі сенсаційну перемогу з рахунком 2:1 над головним претендентом на перемогу в молодіжній першості.

Цей успіх дозволив підопічним Андрія Купцова очолити турнірну таблицю. Хоча деякі переслідувачі свої матчі зіграють сьогодні. Нагадаємо, що основні склади «Динамо» та «Олександрії» поміряються силами також сьогодні на НСК «Олімпійський». Початок матчу о 19.30, а пряму трансляцію протистояння можна буде подивитися на телеканалі «2+2».