«Олександрія» мінімально поступилася «Динамо»

Перегляди: 893

Матч на НСК «Олімпійській», в певній мірі, повинен був дати відповідь на питання про несподіване лідерство наших земляків.

Й потрібно визнати, що це випробування олександрійці витримали, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зрозуміло, що гості зробили ставку на надійність захисту, сподіваючись на швидкі контрвипади. Олександр Хацкевич зробив ротацію в середині поля, де з перших хвилин грали Буяльський, Че Че та Андрієвський, а Циганков з Шепелевим залишилася в запасі, тоді як Гармаш зовсім до заявки не потрапив. Володимир Шаран виставив майже оптимальний склад з прицілом на обрану тактику. В першому таймі олександрійці злагоджено захищалися й не дозволяли суперникам створювати багато моментів біля воріт Юрія Паньківа. А в тих епізодах, коли гольові можливості в киян все ж виникали оборона та воротар гостей нейтралізовували загрози. Одного разу господарі забили, але арбітр не зарахував гол через порушення правил Кендзьорою.

Контрдії в підопічних Володимира Шарана не особливо виходили й Денис Бойко в гру вступав не часто. Та одного разу Андрій Запоржан потужно пробив поруч із лівою «дев’яткою». Отже, перший тайм завершився нульовою нічиєю.

По перерві Олександр Хацкевич кинув в бій Віктора Циганкова й ця заміна стала вирішальною. Правий вінгер господарів відразу загострив гру й біля воріт Юрія Паньківа стало «спекотно». Декілька разів воротар виручав, десь гостям щастило, але на 67-й хвилині м’яч таки влетів у ворота «Олександрії». Тут сказалася індивідуальна майстерність Циганкова, який обігрався з надактивним Вербичем, фінтом прибрав опікуна й влучно та невідпорно пробив метрів із 18-ти – 1:0.

Майже миттєво підопічні Володимира Шарана мали можливість відновити рівновагу. Та Денис Бойко зреагував на гарматний «постріл» Євгена Банади. Надалі вже кияни грали обережно, хоча й намагалися збільшити перевагу. Наприкінці матчу гості пішли на штурм, сподіваючись врятувати матч. Кияни занервували, але нашим землякам не вдалося відновити рівновагу.

Отже, «Динамо» виграло з рахунком 1:0 й перервало 16-ти матчеву безпрограшну серію команди Володимира Шарана.

Незважаючи на цю поразку, «Олександрія» залишається лідером УПЛ, адже в активі «містян» 12 очок, як і в «Шахтаря» з «Динамо», але кияни мають гру в запасі.

Фото з офіційного сайту ФК «Динамо Київ»