Петрівський «Інгулець» на виїзді переграв «Рух»

Перегляди: 823

Підопічні Сергія Лавриненка втретє поспіль не пропустили й виграли завдяки автоголу.

У матчі 5-го туру чемпіонату України в Першій лізі петрівський «Інгулець» на виїзді зустрічався з вінниківським «Рухом», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перш за все суперники намагалися не пропустити, тому й гра вийшла малоцікавою з невеликою кількістю яскравих подій. У господарів гарний шанс відзначитися втратив Борис Баранець, не влучивши у ворота головою. Згодом вже інший колишній гравець кропивницької «Зірки» Максим Ковальов нейтралізував загрозу біля воріт гостей після небезпечного прострілу суперників. Більше атакували «рухівці», а вперед у рахунку вийшли підопічні Сергія Лавриненка. Хоча забили господарі у власні ворота, коли, після подачі зі штрафного, м’яч у власні ворота переправив Грисьо. Надалі петрівчани ще зібраніше захищалися, адже попереду в них мало що виходило.

І футболістам «Інгульця» вдалося зберегти свої ворота у недоторканості як до, так і після перерви, хоча моменти для того, щоб зрівняти рахунок у господарів були. Та в цих епізодах впевнено діяли голкіпер Ситніков та оборонці гостей. Ну а в кінці протиборства, коли футболісти «Руху» великими силами пішли вперед й залишили багато простору для контрвипадів, гарними нагодами подвоїти перевагу петрівчан не скористався Січінава, котрий замінив Акименка.

Отже, рахунок – 0:1 у другому таймі не змінився. Тож, команда Сергія Лавриненка, знову за не дуже переконливої гри, здобула другу поспіль вікторію й, набравши сім очок, піднялася на 9-ту сходинку турнірної таблиці.

Фото ФК «Інгулець»