Жителі Новоолексіївки поскаржились у міськраду Кропивницького через недоглянутий дитячий майданчик

Перегляди: 662

Жителі Новоолексіївки поскаржились у міськраду через недоглянутий дитячий майданчик, що знаходиться на розі вулиць Глинки та Курганної.

Про це під час апаратної наради сьогодні, 20 серпня, сказав секретар міськради Андрій Табалов, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«За майданчиком ніхто не доглядає, його ніхто не ремонтує, не завозить пісок, він не переданий на баланс. Під вибори багато хто ставить такі майданчик, але потім треба ними займатися комусь. Певні депутати займаються, інші - не займаються, але ж треба працювати не тільки в сесійному залі, а й на своєму окрузі», - наголосив Андрій Табалов.

Міська рада проводила інвентаризацію дитячих і спортивних майданчиків, але з того часу з’явилися нові об’єкти, тож є необхідність цю роботу продовжити.

«Необхідно передати ці майданчики на баланс певним структурним підрозділам і закласти кошти, щоб ми могли їх ремонтувати, щоб вони не були небезпечними», - зауважив посадовець.