Кропивничанка вперше за тривалий час виступила на чемпіонаті Європи зі спортивної гімнастики

Перегляди: 1331

У шотландському Глазго завершився чемпіонат Європи зі спортивної гімнастики серед дорослих та юніорів.

У складі юніорської збірної України у дівчат в командних змаганнях вперше за тривалий час виступала представниця Кіровоградщини Ангеліна Дейнека, повідомили СВN в обласній федерації спортивної гімнастики.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вихованка кропивницької СДЮСШО «Надія» у командній першості вдало виконала вільні вправи та композицію на брусах. Підопічна ЗТУ Світлани Куценко зробила свій внесок в те, що українські юніорки посіли восьме місце.

Українки давно не були в десятці кращих на європейській першості. Перше місце тут посіли італійки, а срібло та бронза - у гімнасток Росії і Великобританії.

Доросла жіноча команда, яка вперше за останніх вісім років пробилася до фіналу, посіла в Глазго п’яте місце.

Єдину нагороду юніорській збірній України на чемпіонаті Європи приніс черкащанин Ілля Ковтун, який здобув золоту нагороду в окремих видах багатоборства на паралельних брусах.

У чоловіків за відсутності олімпійського чемпіона Олега Верняєва, який продовжує відновлятися після операції, срібло в опорному стрибку здобув нинішній лідер збірної України Ігор Радівілов.