У Кропивницькому не допустили до голосування проект «Перший міський мурал»

Перегляди: 1739

Вчора, 21 серпня, у міській раді Кропивницького відбулося засідання координаційної ради з питань громадського бюджету.

Про це CBN поінформували в прес-службі міської ради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Члени координаційної ради повторно розглянули звернення авторів двох недопущених до голосування проектів: «Перший міський мурал» і «Створення спортивного майданчика «Руки-базуки» та обговорили можливість їх включення у бюлетень для голосування у конкурсі «Громадський бюджет – 2019».

Проекти, авторами яких виступили кропивничани Антон Кравцов і Дмитро Бабак, не допустили до участі у конкурсі з причин порушення його умов. В обох випадках передбачалася реалізація проектів на землі і на приміщенні, що не належать до комунальної власності міста.

Секретар міськради Андрій Табалов запропонував проголосувати за допущення обох проектів до конкурсу за умови, що автори ідеї знайдуть до 23 серпня земельну ділянку і площину стіни будинку, які належать громаді міста, щоб впровадити в життя ці ініціативи.

Інші члени координаційної ради висловилися проти повернення до розгляду проектів і за результатами голосування пропозиція Андрія Табалова не набрала більшості голосів.

Як повідомлялось, муніципальне бюро Артема Стрижакова спільно зі столичними фахівцями розробило проект «Перший міський мурал».

Проект передбачає оздоблення муралом стін Кіровоградського художнього музею, оскільки ця локація може охопити максимальну кількість жителів міста.