«Зірка» здобула першу перемогу в новому сезоні

Перегляди: 1133

В матчі другого етапу розіграшу Кубку України з футболу кропивницька «Зірка» на виїзді зустрічалася з лідером групи Б Другої ліги – кременчуцьким «Кременем».

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Кременчужани на старті сезону не зазнали жодної поразки, а от «зіркові» в усіх своїх поєдинках поступилися. Тож, деяка психологічна перевага була на боці підопічних Ігоря Столовицького, який свого часу, коли грав за «Зірку», був улюбленцем кіровоградських уболівальників.

І перший тайм «Кремінь» провів значно краще за своїх конкурентів. Господарі поля більше атакували, створили більше небезпечних моментів, один із яких використали. Хоча першими відзначитися мали можливість гості, але Данііл Кондраков забарився й втратив м’яч при виході сам на сам із голкіпером кременчужан. А на 21-й хвилині після кутового помилився на виході наш воротар Микита Зеленський. Перший удар в порожні ворота відбив захисник, а от добивання від Сергія Вовкодава було влучним -1:0.

До перерви рахунок не змінився, хоча підопічні Ігоря Столовицького мали ще декілька шансів для того, щоб збільшити свою перевагу.

В другому таймі ініціативу перехопили кропивничани. І активність гостей принесла свої плоди. На 56-й та 68-й хвилинах два голи-близнюки забив Іван Рудницький. Двічі капітан

«Зірки» блискуче виконав штрафні удари майже з однієї тієї ж позиції. При цьому Іван пробивав так, що воротар «Кременя» Андрій Олійник виступав у ролі статиста. Надалі підопічні Андрія Горбаня грали по рахунку й лише в компенсований час господарі мали шанс відновити рівновагу. Але цього разу свою команду, після потужного удару в ближній кут, врятував Микита Зеленський. Хоча й гості мали декілька відмінних шансів для того, щоб зняти питання про переможця протиборства.

«Зірка», все ж, довела справу до першої в сезоні перемоги з рахунком 2:1 й продовжить боротьбу в Кубку України.