«Інгулець» продовжує боротьбу в Кубку України

Перегляди: 937

Підопічні Сергія Лавриненка здобули мінімальну домашню перемогу над ковалівським «Колосом» і вийшли до наступного раунду.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У матчі другого раунду Кубку України петрівський «Інгулець» на своєму полі приймав «Колос» із Ковалівки. Нещодавно ці суперники вже зустрічалися в чемпіонаті, тоді конкуренти розійшлися на полі «колосовців» нульовою нічиєю.

В кубковому матчі наставник петрівчан Сергій Лавриненко зробив суттєві зміни у складі, пам’ятаючи, що попереду важливий домашній поєдинок у Першій лізі проти «Гірника-Спорт». Та номінальні резервісти господарів поля картини не зіпсували. Хоча до перерви більше шансів забити мали ковалівці, але своїми шансами не скористалися. Та й голкіпер «Інгульця» Ганєв зіграв дуже надійно. Господарі ж жодного разу не спромоглися пробити в отвір воріт конкурентів.

А от перший же влучний удар в другому таймі приніс футболістам «Інгульця» успіх. Після передачі в штрафний майданчик Артем Козлов випередив двох захисників і влучно пробив головою – 1:0.

Гості кинулися відіграватися, але багато моментів не створили. Хіба що Новотрясов ледь не «зрізав» м’яч у власні ворота. А ще в одному епізоді, коли помилився Ганєв, який вибіг за межі штрафного майданчику, партнерів підстрахував Елла Кен.

У господарів мав можливість оформити дубль Козлов. Та після удару форварда головою під поперечину блискуче зіграв воротар «Колоса».

Фінальний штурм підопічних Руслана Костишина, коли в штрафний господарів побіг навіть голкіпер гостей, не приніс успіху.

«Інгулець», який грав експериментальним складом без багатьох основних виконавців, здобув перемогу з рахунком 1:0 і слідом за земляками з «Зірки» вийшов до 1/16 Кубку України.