У Кропивницькому триває акція «Україна – це МИ!» (ФОТО)

Перегляди: 1119

У Кропивницькому бібліотека для юнацтва імені Євгена Маланюка проводить вуличну акцію «Україна – це МИ!»

Як розповіла CBN фахівець відділу інформаційно-бібліографічних послуг та краєзнавства Наталія Товстопят, проводити подібні акції давно стало доброю традицією бібліотеки.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Акція, що триває на вулиці Дворцовій, присвячена Дню прапора та Дню незалежності України.

Кропивничанам представили дві виставки: «Подих віків, доля і велич народу» та «Україна - країна європейських цінностей». На них - багато книг історичного спрямування та художньої літератури, присвячені українському державотворенню.

Хлопчики і дівчата мають змогу погратися в бібліодартс, а також відповісти на запитання з історії України, її культури та традицій.

Ще можна встигнути взяти участь у майстер-класі з виготовлення держаного прапору в техніці торцювання або ж національному артрозписі.

В рамках акції представлена виставка мотанок члена творчого об'єднання «Єлисаветградського узвозу» Валентини Орловської, на якій можна побачити ляльки, що представляють усі національності, які проживають у Кропивницькому.

Захід триватиме до 13:00.