Перед початком футбольного матчу в Олександрії відбудеться акція «Ukraine NOW»

Перегляди: 1286

25 серпня, об 17:00, в Олександрії на стадіоні «Ніка» відбудеться матч шостого туру УПЛ між ФК «Олександрія» та полтавською «Ворсклою».

Як повідомили СВN у прес-службі олександрійського клубу, суперники вийдуть на передматчеве шикування у футболках із зображенням логотипу бренду «Україна ЗАРАЗ» (Ukraine NOW). Такий захід відбудеться перед початком усіх поєдинків чергового туру УПЛ.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Україна ЗАРАЗ» – це бренд України у світі. Він покликаний показати Україну як відкриту сучасну країну, де відбувається все найцікавіше та де тривають захоплюючі зміни.

Український футбол тісно асоціюється із образом України у світі, а УПЛ також проходить цікавий період змін та реформ. З нагоди святкування Дня незалежності нашої країни УПЛ і зокрема футбольний клуб «Олександрія» приєднуються до руху «Україна ЗАРАЗ».

25 серпня гравці ФК «Олександрія» перед матчем із ФК «Ворскла» вийдуть на поле стадіону «Ніка» у футболках Ukraine NOW. Унікальні футболки з автографами футболістів олександрійської команди розіграють на аукціонах, які проводитиме УПЛ, а кошти, виручені від аукціонів, передадуть на благодійність.