У Кропивницькому поклали квіти до пам’ятника Володимиру Винниченку (ФОТО)

Перегляди: 1940

Сьогодні, 24 серпня, у Кропивницькому відбулося урочисте покладання квітів до пам'ятника Володимиру Винниченку з нагоди Дня Незалежності України.

Як усе відбувалося, бачив фотокор CBN Григорій Зуб.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Корзини із квітами також поклали до пам’ятника Богдану Хмельницькому, пам’ятної дошки Герою України Віктору Чміленку, до пам'ятного знака зі світлинами загиблих Героїв Небесної Сотні, Алеї Слави на Фортечних валах та до пам’ятного знака загиблим воїнам – спецпризначенцям у Ковалівському парку.

Цю почесну місію виконали волонтери Інеса Колпак і Павло Кучеренко, учасники антитерористичної операції Володимир Сушко та Олексій Зінченко, майстер спорту України Вадим Волков, кандидат в майстри спорту України Дар’я Шестель, Лоліта Марченко та Антон Фареник – студентка другого курсу та викладач Кіровоградського музичного коледжу, кандидат в майстри спорту зі спортивного танцю народного ансамблю бального танцю «Конвалія» Таліпова Діана та Бугиляк Олександр.